BLESSINGWAY – SZÜLÉSRE BOCSÁTÓ ÜNNEP

Minden Kismama megérdemli, hogy megünnepeljük életének eme jelentős eseményét.

Blessingway alkalmával összegyűlnek a Kismama számára fontos nők, barátnők és együtt, Női körben ünneplik meg Őt, ezzel támogatva, ösztönözve és megáldva az Anyaság felé vezető úton. Segít, hogy lelkileg, érzelmileg és szellemileg is felkészüljön a szülésre. Ez a szertartás a szeretet és női egység szimbóluma, segít, hogy a Kismama elengedje félelmeit, jókívánságokkal, áldással és a szertartás gyakorlataival később erőt merithet majd a vajúdás és a szülés alatt, hogy tudjon szépen és örömmel szülni, hiszen tudja, hogy mások mellette vannak és megtartják.

CIKLUSTUDAT

Menstruációnk az egyik legfontosabb életjelünk. 

Ha bármi nem stimmel a testedben, a hormonjaiddal, a menstruációd mindig jelezni fog! A vérzésed megváltozása, a ciklus rövidülése/hosszabbodása, vérzés kimaradása, az ovuláció eltűnése mind mutatja, hogy valamire jobban oda kell figyelned az egészségeddel kapcsolatban, de ezt csak akkor fogod tudni megérteni és „dekódolni”, ha tudod, hogy Számodra milyen a normális ciklusod. 

Szeretném, hogy megtanuld, hogy mire kell és tudsz odafigyelni a ciklusodban, mi miért történik és a Te tested alapállapotához képest, ha változás történik, az mire utalhat. 

Tudd, mikor vagy termékeny, illetve mikor van olyan része a ciklusodnak, ahol nem eshetsz teherbe, legyen is bármi a célod: teherbe esni, várandóságot elkerülni, vagy csak szimplán az egészségedet követni.

CIKLUSTUDAT A FOGANTATÁSÉRT

Használjuk testünk jelzéseit és ciklusunk erejét arra, hogy segítsük a fogantatást.

A nők nagy többségének nem a nagy könyvben megírt 14. napon van az ovulációja, elképzelhető, hogy nem „jó időben” próbálkoztok.

Tanuld meg, hogyan tudod a ciklusodat és az ovulációdat követni, ami segít megmutatni a termékenységi ablakodat: méhnyak nyák, ovulációs teszt, tested jelzései, illetve minden, ami segíthet nekünk, hogy a gyermekáldás megtörténjen.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Keress bármivel: legyen szó menstruációról, szexualitásról, orgazmusról, női szerveinket érintő betegségekről, várandósság alatti félelmekről, vetélésről, a teherbeesés nehézségéről vagy bármi, testünket-lelkünket érintő kihívásról.

GYEREKÁGYAT LEZÁRÓ ÜNNEP

Szülés után fontos, hogy az élet ezen ciklusa fizikai, lelki és érzelmi síkon is lezáródjon ezzel a szertartással, ami ezzel a szülés ciklusát is lezárja.

Legyen ez közvetlen a gyerekágy után vagy évekkel később, bárhogy is szültél, Anya lettél, amit méltóképpen kell megünnepelni. Engedd, hogy kényeztetve, ünnepelve legyél.

Ez az Ünnep illóolajos masszázsból, rebózós technikákból, ülőfürdőből és teázásból áll, mely mind Téged éltet.

VESZTESÉGET ELENGEDŐ, LEZÁRÓ SZERTARTÁSOK

Lezáró szertartás nem csak azoknak a Nőknek szükséges, akik szültek, hanem fontos azoknak is, akiknek vetélése, abortusza, halva szülése volt; lezáródik életében egy hosszas esemény: szoptatás, párkapcsolat, meddőségi kezelése vagy bármi jelentős, nehéz életesemény.

Ez a szertartás a jelen ünnepléséről, az átmenetek tiszteletéről és a fejlődés tiszteletéről szól.
Engedd, hogy a különböző technikák segítsenek Neked a lezárásban.